Planter og frøblandinger

Skab en flot og unik belægning med brugte brosten

Hvis du gerne vil have en flot belægning i enten din have, indkørsel eller noget helt tredje, kan du med fordel vælge at anvende brugte brosten. Brugte brosten har en helt særlig og naturlig patina, der giver dem et helt unikt look. Du vil med garanti ikke se samme brosten hos din nabo. Brostenene har også en både slidt og glat overflade, der giver dig en hyggelig stemning, uanset hvor du vælger at placere dem.

Går dit hjem mere indbydende med en flot indkørsel

Der er intet som at se dit hjem efter en lang dag på arbejdet. Derfor giver det også god mening at gøre din indkørsel så hyggelig og indbydende som mulig. Når du vælger at bruge genanvendte brosten til din indkørsel, kan du indramme den på flotteste vis. Det giver også et utroligt flot førstehåndsindtryk, når du får gæster hjem til dig.

Gør din have flottere med genanvendte brosten

Du kan også anvende brostenene til at skabe små, hyggelige pladser i din have. Blandt andet kan skabe fine blomsterkasser, højbede eller havemure med de brugte brosten. Det vil uden tvivl give din have et særligt udtryk.

Vælg blandt flere farver

Det er naturligvis vigtigt, at brostenene passer til dit hjems øvrige udtryk. Bare fordi brostenene er brugte, skal du naturligvis ikke gå på kompromis med de overordnede farvevalg til boligen. Derfor kan du også vælge blandt både røde, grå og sorte brosten. På den måde kan du købe den farve sten, der harmonerer bedst med farverne på eksempelvis dit hus, dit tag eller lignende.

Du kan både vælge en farve, der er i samme nuance som dit hus. Eller du kan vælge at give din indkørsel eller have et farvemæssigt twist. Det kan eksempelvis være en stor fordel, hvis meget af din bolig er blevet helt hvid. Her kan farvede brosten danne en flot kontrast til alt det hvide.