Leverandør til marine og komposit industri

Brug epoxy resin i dit næste bordprojekt

Resin betyder egentlig harpiks. Men i forbindelse med epoxy resin er det en kunstig harpiks der ligner den ægte vare. Når du blander resin med en hærder, vil du få en helt glasklar epoxy-coating. Det kan giver nogle helt unikke og smukke bordplader.

Du kan både støbe tykke dele af bordet af epoxy resin og nøjes med at bruge den til coating og fyld.

Fjern trælse knasthuller

Du kan bruge epoxy resin til at udfylde revner i træet eller huller der er opstået efter knaster. Ved at tilsætte farve er det næsten umuligt at skelne fyldningen fra det naturlige træ.

Epoxy er utroligt nemt at arbejde med. For begyndere kan det være grænseoverskriden at kaste sig ud i to-komponentmaterialer. Men vær ikke bange for at prøve dig frem.

Brug handsker

Du bør altid bruge handsker når du arbejder med epoxy. Vælg tynde handsker så du kan mærke overfladen på det du arbejder med.

Resin kan ikke vaskes ud af tøjet igen, så når du arbejder med epoxy resin, så tag noget tøj på der kan tåle at blive beskidt – permanent. Det betyder også at du bør afdække det område du arbejder på. Læg et klæder under så dit gulv eller tæppe ikke bliver ødelagt.

Bland nænsomt

Bland din epoxy resin ganske langsomt og undgå bundfald. Når du har påført resin, så lad det hærde på en jævn overflade så den kan fordele sig over emnet. Og prøv at modstå fristelsen til at røre ved overfladen før det er helt hærdet. Bare rolig, hvis du har lavet et fingeraftryk kan du som regel rette op på skaden bagefter. Der findes forskellige typer resin alt efter hvad du skal bruge det til. Dit valg afhænger af tykkelse og farve på dit projekt. Se mere hos HF Industri og Marine.