Herresko, damesko og børnesko

Farverige og ergonomiske Lola Ramona sko til den kreative type

Lola Ramona er et mærke som er kendt for deres fantastiske udtryk og deres fokus på at have ergonomi i højsædet, så dine fødder har de bedste forudsætninger. Hos Havbiksen kan du finde flere forskellige typer af de flotte Lola Ramona sko.

Sko til enhver lejlighed

Lola Ramona er et anerkendt mærke, som specialiserer sig i at designe smukke højhæle i en god højde. Du kan blandt andet finde de flotte sko i kreative og finurlige designs såsom med farverige polkaprikker. Når du tager et par Lola Ramona sko på til festen, kan du være sikker på, at de skaber blikfang og starter en dejlig samtale. Lola Ramona laver dog også sneakers til hverdags- og festbrug. Hvis du ønsker et mere afslappet look, hvor der stadig er lidt fart over feltet kan du købe et par af Lola Ramonas farverige sneakers.

Pas på din krop

Noget af det mest mærkbare ved Lola Ramona højhæle, udover de fantastiske designs, er hvordan den er designet til at støtte din fod. En kort hæl på omtrent 5-6 cm giver dig en eminent stabilitet, så du nemt kan komme ud og danse. Hos Havbiksen finder du også Lola Ramona sko med rem, som netop egner sig godt til dig, der elsker en god svingom. Remmen hjælper nemlig til at holde din fod pænt på plads.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller andre henvendelser til vores produkter, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hvad enten om det handler om at bestille nye størrelser hjem, leveringstid, hvilke materialer skoen er lavet af eller noget helt fjerde, så står vi klar til at hjælpe dig.