Ledelse og udvikling

Gendan balancen i din virksomhed med interim ledelse

Uanset, om du har en stor eller lille virksomhed, kan du drage fordel af interim ledelse eller projektledelse. Denne form for ledelse kan være en fremragende idé, hvis du pludselig har brug for enten specialister, ledere eller projektledere i din virksomhed.

Fordelen ved denne ledelsesform er nemlig, at du kan få akut hjælp af en udefrakommende. Ofte kan det være en stor hjælp med et par nye øjne. Derudover er ledelsesformen kendetegnet ved at være af kortere varighed.

Slip for det økonomiske besvær

Med denne ledelsesform slipper din virksomhed også for de økonomiske besværligheder der kan være ved at fastansætte. Ligesådan undgår I også risiciene ved en fejlansættelse. Selvom I vælger en lettere løsning, vil det stadig ikke være dyrere at ansætte en interim leder i forhold til en almindelig fastansat leder.

Få de rette kompetencer i virksomheden

Når I vælger at ansætte en interim leder får I hurtig hjælp. Ofte kan vedkommende allerede begynde inden, der er gået 14 dage. Der er også tale om et fleksibelt ansættelsesforhold, der kan vare mellem 1 til 18 måneder. Vigtigst af alt kommer interim lederen med en ekspertiser inden for både forandringsledelse, optimeringer samt eksekvering.

Ligesådan vil han eller hun også kunne bidrage med et frisk syn på virksomheden, der ikke er farvet af dens historik. Derfor er denne ledelsesform fordelagtig, hvis din virksomhed eksempelvis gennemgår en krise, finder ny identitet eller lignende ændring.

Få en leder, der passer til jeres kultur og værdier

For at ansættelsen af en interim leder kan være så effektiv og gavnlig som mulig, er det naturligvis vigtigt, at vedkommende passer ind. Derfor skal I, eller det bureau som I ansætter igennem, naturligvis sørger for, at det er det rette match. Kun på den måde opnår I de ønskede resultater, og det bliver en positiv oplevelse for alle parter.