Mode

Køb tøj til både hverdag og fest hos Engbork.dk!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Engbork.dk er en dansk webshop og fysisk butik beliggende i Næstved på Sjælland, som sælger tøj til kvinder. Engbork har modetøj fra mange forskellige mærker, og dermed et bredt udvalg, om du skal til fest med dresscode eller bare skal have noget casual til din hverdagsgarderobe.

Engbork har også altid styr på årets konfirmationsmode, og sælger fine kjoler til pigen, der er på vej ind i de voksnes rækker. For at sikre at den store dag bliver en succes skal den rette kjole findes, og her er Engbork behjælpelig med et bredt udvalg af konfirmationskjoler.

Fashion til den målrettede kvinde

Engbork fører en lang række mærker, blandt andet Coster Copenhagen, Daniel Silfen, Gant Shoes, Humblebird, Hvisk, Ilse Jacobsen, Mads Nørgaard, Steve Madden med flere. Hermed skulle den moderne kvindes behov gerne være dækket, med kvalitetstøj der følger med tidens tendenser.

Butikken har en webshop, så det er nemt og bekvemt at bestille tøj, hvis du ikke er i nærheden af Næstved, samt en brugervenlig returportal, hvor du nemt kan komme af med tøjet igen, såfremt det ikke faldt i din smag. Hjemmesiden er behageligt indrettet med kategorier som ’New In’, ’Sale’ og ’Konfirmation 2019’, så du altid kan finde det du leder efter.

Et bredt og alsidigt udvalg

Udvalget i butikken spænder bredt, fra konfirmationskjoler til outwear og pels, fra strik til jumpsuits, og fra lingeri over smykker til badetøj. Der er kort sagt mulighed for at tilfredsstille ethvert beklædningsbehov, og hjemmesiden er indrettet så det er nemt og overskueligt at finde rundt mellem de forskellige kategorier.

Du kan tilmelde dig hjemmesidens nyhedsbrev for at få besked om tilbud og kampagner. Det er også muligt at købe gavekort, hvis du ønsker give en veninde en alsidig og nyttig gave.

En selvstændig kvindes vækstende forretning

Butikken er den selvstændige forretningsdrivende Helles drøm, som er gået i opfyldelse. Hun startede forretningen i 2015 og har siden haft god medvind, hvilket har gjort det muligt at starte en webshop op. Når du køber tøj hos Engbork, støtter du altså en driftig iværksætter, som har bygget sin forretning op fra bunden.

Butikken sælger både danske og udenlandske brands, og har oplevet stor succes siden den startede, blandt andet på grund af det brede udvalg. Vælger du at shoppe hos Engbork, kan du være sikker på kvalitet, et højt serviceniveau og lækre varer – bragt lige til døren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *