Sejlertøj til mænd

Gå ombord med sejlertøj til mænd

Gå ombord med sejlertøj til mænd

Har du klædt dig godt nok på som mand til sejlturen?

Nu om dage er det immervæk ikke politisk korrekt at have sådan en skarp opdeling af kønsforskellene, men man kan ikke komme undenom, at der er forskel på de to hovedkøn.

Og det handler egentlig ikke om, at man ønsker at skabe fokus på forskellene, men mere, at man vil gøre opmærksom på, at hvis man skal være klædt ordentligt på blandt andet til søs, så er man nødt til at have tøj på, der er henvendt til det respektive køn.

Det vil sige, at kvinderne skal have sejlertøj på til kvinder, mens mændene skal benytte sejlertøj til mænd, så de er bedst sikret ude på vandet og har det mest egnede tøj på.

Derfor vil man for eksempel kunne se på en virksomheds hjemmeside som Havhøkeren, at der er lavet en opdeling mellem sejlertøj til de forskellige køn.

Men ved nærmere eftersyn vil man kunne se, at det rigtig meget ligner hinanden på udseendet, hvorfor man kan tale om, at der stadig er tale om en ligestilling, hvor man ikke forsøger at øge fokus på forskellen, men rettere at skabe enhed ombord på et skib.

Så om mændene mangler støvler, waders, trøjer, jakker, kasketter, handsker, fodtøj eller meget andet til livet på en båd enten som arbejdende person eller som passager, så skal man handle fra den hylde i onlinebutikker, der henvender sig til det respektive køn.

Ikke alle mennesker er som bekendt lige søstærke, og selvom vores planet er dækket af 70 procent vand, så er det på land, størstedelen af hos opholder sig.

Når tiden så kommer til at komme på gyngende grund, skal man ikke alene have husket eventuelle søsygepiller og en redningsvest i nærheden, man skal også have tøj på, der er robust og holdbart og kan give en beskyttelse og få en til at holde varmen imens – både som mand og kvinde.