Mad og drikke

Vin til livets øjeblikke

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

En delikat og velsmagende Bourgogne Chardonnay er perfekt at åbne op for, når man skal nyde et ostefad med Brie de Meaux. Vinen byder ligeledes på en cremet tekstur, smøragtige duftnoter og en frisk syre, der renser munden. Hvorfor harmonere perfekt den med den cremede ost. En fyldig rødvin er i godt selskab med en veltilberedt oksesteg. Og en kold, tør hvidvin er et godt bud som en aperitif inden måltidet. Eller som en let drikke til skaldyr og fisk.

Uanset, hvad anledningen er, er der altid en vin, der egner sig bedst. Men man skal først og fremmest vælge en vin, der passer til ens egen smag.

Dråber til enhver lejlighed

Det kan være en fordel at have flere forskellige slags vine stående. På den måde er man altid velforberedt, når lejligheden byder sig. Heriblandt også hverdagens hyggelige stunder. En fredag aften med ens kæreste ene, et kærlighedsfyldt måltid, stearinlys og en fyldig flaske Bordeaux. Eller en lun sommeraften på terrassen i den røde aftensol. En kølige brise, der de solbrune skuldre, mens man har et afkølende glas Rosé i hånden.

Ligeledes skal der også vin til de store mærkedage, begivenheder og højtider. Det kan være, I skal fejre en eksamen, en forfremmelse eller holde et studentergilde. Det kan også være, at I på arbejdet har en anledning til at fejre noget. Eller I måske skal sig farvel til en god og kær kollega, der skal på barsel eller pension. Her kan en god flaske vin være rar til at tage afsked med.

Blandt andet webshoppen Jyskvin.dk har et bredt udvalg af nøje udvalgte vine. Her kan du med garanti finde en vin, der passer til. Hvis du har svært ved at vælge, eller gerne vil udforske lidt forskelligt, kan du med fordel prøve én af deres mange smagekasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *