Kodelås

Kodelåsen er fremtidens alternativ

Kodelåsen er fremtidens alternativ

Det er et af de mest uhyggelige scenarier at komme hjem til:

Ens hoveddør er blevet brækket op, låsen er blevet dirket op, eller indbrudstyvene har på anden måde tilranet sig adgang til ens private bolig. Måske har de ligefrem klippet låsen til skurret op også med en boltsaks.

Det samme kan være sket i ens firma, man ejer eller er ansat i, og det efterlader i begge tilfælde en kvalm smag i munden af, at man er blevet forulempet og har fået overskredet ens grænser i mere end én forstand.

Forståeligt nok er disse to eksempler – og der findes rigtig mange flere – noget, man for alt i verden gerne vil undgå, og derfor forsøger man både at sikre ens hjem, tilstødende bygninger, firmaer, lager og meget andet på bedste vis.

Men hvad er så den bedste vis?

Vi vil mene, at det er at benytte en kodelås fra Scantron.

Når du først har fået installeret en kodelås fra Scantron, vil du føle, du står med fremtiden i dine hænder, for den type kodelås var i hvert fald ikke set for bare en håndfuld år siden.

Og disse typer af kodelåse fra dette firma er ikke bare en almindelig kodelås, hvor man plotter nogle tal ind i den rigtige kombination, og så åbner døren sig. Den kan så meget mere!

Beskrivelsen herover er skam det essentielle ved kodelåsene fra Scantron, men de har mange flere fordele, som vi herefter vil beskrive for dig.

Ikke alene kan du vælge op til flere koder i disse kodelåse, men du kan også variere længden af disse koder, så du kan øge sikkerheden derved, så folk ikke knækker koden let. Disse koder kan selvfølgelig også ændres, hvis man ønsker dette. 

Og apropos at knække, så fungerer kodelåsen på den måde, at selvom nogle potentielle indbrudstyve skulle tro, de kan komme ind ved at pille eller ødelægge kodelåsen, så er åbningsrelæet på den anden side af døren, for en manipulation af kodelåsen ikke vil føre til en åbning af døren.

Men de fordelagtige muligheder stopper ikke her med en kodelås fra Scantron, for kodelåsen kan også bruges til mange andre ting end at åbne døre.

Man kan programmere kodelåsene til at virke ved for eksempel at tænde lyset i en bygning, frakoble alarmer eller måske åbne en garageport.

Mulighederne med kodelåsene er mange, og vi er sikre på, at du allerede nu kan se fordelene ved at bruge en kodelås fra Scantron end de gammeldags kodelåse.