Sikkerhedsgummistøvler

Sikkerhedsgummistøvler – beskyttelse også i dårligt vejr

Sikkerhedsgummistøvler - beskyttelse også i dårligt vejr

Medarbejdere i visse typer brancher som for eksempel den tunge industri, lager og produktion, bygge og anlæg eller land- og skovbrug har brug for sikkerheds udstyr i det daglige. Korrekt og godkendt sikkerheds udstyr beskytter såvel håndværkere som ufaglærte arbejdere imod skader på hoved, hænder, øjne og fødder, og skal bæres på byggepladsen og i forbindelse med føring af tungt maskineri.

Det er arbejdsgivers ansvar at sørge for, at hjelme, sikkerhedsbriller, beskyttelseshandsker, høreværn og værnefodtøj – også kendt som sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler eller sikkerhedssandaler – er til rådighed for medarbejderne på arbejdspladsen. Er en medarbejder ikke iført sikkerheds udstyr, fordi arbejdsgiver ikke har stillet det til rådighed, kan det koste store bøder. Og medarbejderen risikerer at komme slemt til skade under udførelsen af sine opgaver, hvilket kan føre til langvarige sygemeldinger – måske endda invaliditet og uarbejdsdygtighed.

Hvilken type værnefodtøj eller sikkerhedssko skal jeg vælge til mine ansatte?

Er du arbejdsgiver inden for en branche, hvor meget af arbejdet foregår udendørs, er det vigtigt, at du vælger dit sikkerhedsfodtøj ud fra kriterier som isolerende og vandafvisende egenskaber. Det kan for eksempel være byggepladser eller inden for landbrug eller skovbrug. Mange vil være tilbøjelige til at iføre sig gummistøvler, når det er vådt i vejret, for at holde fødderne rene og tørre. Og ingen har lyst til at arbejde i en stald med dybstrøelse iført sko, som ikke forhindrer indtrængen af væske. Desværre er det ikke alle gummistøvler, som beskytter fødderne optimalt. Derfor anbefales det, at der anvendes sikkerhedsgummistøvler, når det regner, eller underlaget er fugtigt.

Find sikkerhedsgummistøvler i høj kvalitet hos Ølholm Safety

Du bør vælge sikkerhedsgummistøvler, som er godkendte til din type arbejdsplads, hvis du ønsker at forsyne dine medarbejdere med gummistøvler. Sikkerhedsgummistøvler har samme vandafvisende kvaliteter som almindelige gummestøvler, solide såler med sømværn, og varierende skaft vidde og højde. Se det store udvalg af sikkerhedsgummistøvler på olholm.dk