maling, gulve og gardiner

Knækarmsmarkiser i høj kvalitet

Leder du efter knækarmsmarkiser, som der står stærkt år efter år og som udover at være funktionelle også er flotte? Så tag et kig i Farve X-pertens solide udvalg af slidstærke og smukke knækarmsmarkiser og find lige præcis den knækarmsmarkise, som passer til dit behov.

Bredt udvalg af flotte markiser

Iblandt vores udvalg af flotte knækarmsmarkiser finder du blandt andet modellen Acrimo 6720. Dette er en kompakt kassettemarkise, som står flot til de fleste typer facader. Den placeres frit på væggen og bidrager til et flot helhedsindtryk. Du kan med denne markise få LED lys og terrassevarmer indbygget. Du finder også den populære Acrimo 6730 model, hvor kassetten går rundt om dugvalsen og derved sørger for den bedste beskyttelse. Denne model egner sig især godt til områder, hvor man skal kunne bevæge sig fuldstændigt frit under markisen.

Et væld af designs

Alle vores markiser findes selvfølgelig i en bred vifte af farver og mønstre, samt materialer. Du kan altså sammensætte lige præcis den type markise, der passer til din stil. En markise er et flot og dybt funktionelt element at tilføje til sin altan, terrasse eller butik. Lige meget om du leder efter en markise til det moderne hus, den lille butik eller den fine altan, så finder du det her hos os.

Gode råd og vejledning

Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak med os eller kontakte os per mail og høre mere om dine muligheder for at få en markise. Har du brug for råd og vejledning med hensyn til valg af knækarmsmarkiser, så kan du trygt stole på, at du får den bedste service hos os. Vi går højt op i at skabe gode relationer med vores kunder og vi har masser af erfaring indenfor markiser.