Simulations- og førstehjælpsprodukter

Uundværlige anatomiske modeller til undervisning og illustrering

Anatomiske modeller er uundværlige hvor end man har med kroppen at gøre. Det kan være fra alt til tandlægeklinikker, til den praktiserende læges klinik til kirurgisk afdeling eller på forskellige uddannelser. Anatomiske modeller er en eminent måde at sprede forståelse og et fantastisk hjælpemiddel til undervisning.

Bredt udvalg af anatomiske modeller

Hos Optisafe.dk finder du et bredt udvalg af anatomiske modeller i realistisk kvalitet. Du kan blandt andet finde skeletter, rygsøjler, tandsæt, diverse organer såsom hjerte, lever, nyre, osv., og torsoer samt kranier. Lige meget hvad du har brug for at undervise i eller kunne illustrere, så finder du det her hos os. Vi samarbejder med 3B Scientific og derfor kan vi byde vores kunder produkter af høj kvalitet, som er veldetaljerede og korrekte.

At se og føle skaber forståelse

Står du for eksempel og skal lede et fødselsforberedende kursus eller er du tandlæge, som starter folks bøjleforløb op, så kan anatomiske modeller være en kæmpe hjælp til at din patient eller kursist forstår, hvad det er de skal gennemgå, hvilket kan skabe tryghed igennem forståelse. At investere i anatomiske modeller er altså en fantastisk investering, som vil komme dig til gode i mange år fremover.

Find dine anatomiske modeller i dag

Tag et kig i vores store sortiment af fantastiske anatomiske modeller allerede i dag og find lige præcis det, du leder efter. Er uheldet ude og kan du ikke finde måske et specifikt ledbånd, som du søger, så fortvivl ikke og kontakt os i stedet. Vi står klar til at hjælpe med at bestille lige præcis det, du søger hjem til dig. Hos Optisafe.dk har vi masser af erfaring indenfor artikler til uddannelse og illustration, så du kan trygt søge råd og vejledning hos os.