Sikringsprodukter

Føl dig tryg med låsekasser

Hvis du bor i en ældre bolig, eller har virksomhed i en ældre bygning, så er det en god idé at tjekke op på låsekassen på døren. Låsekasser fungerer nemlig som en ekstra dørlås, hvilket typisk er nødvendigt i ældre ejendomme, da det er nemmere at begå indbrud der, på grund af de gamle døre. Låsekasser kan monteres enten udvendigt eller indvendigt og besværliggør indbrud, da den står imod hårde pres og skub mod døren. Med låsekasser kan du føle dig ekstra tryg i dit hjem.

Låsekasser til din gamle dør

Hos Total Låse og Sikring kan du finde nogle gode bud på låsekasser til gamle døre. De har et udvalg fra mærker som Lockit, RUKO og Zweiss, som alle er kendte for deres høje kvalitet. Låsekasserne er til yderdøre, men størstedelen kan også anvendes til mellemdøre indenfor, hvis der er behov for det. Vær blot opmærksom på den funktion, når du browser produkterne. I forhold til montering af låsekasser skal du ikke, bekymrer dig. Det er nemlig nemt og lige til, da du bare skal afmontere den gamle låsekasse, rengøre hullet og montere den nye låsekasse med to skruer. Det er en hurtig måde at skabe en ekstra tryghed for dig og din familie eller på arbejdspladsen.

En alsidig forhandler

Udover låsekasser kan du købe alverdens andre låsemuligheder til at sikre din bolig eller virksomhed. Rigtig mange køber låse til deres hoveddøre, men hos Total Låse og Sikring kan du også få vejledning til at sikre de andre indgange, såsom vinduer og terrassedøre. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har en gammel eller ny dør, så kan de også hjælpe dig med at finde ud af det. Du kan være sikker på en kompetent service, da de har stor ekspertise indenfor branchen.