Hårklippere til dyr og mennesker

Hjælp din firbenede ven med en hundetrimmer

Hvis du har en hund, som er langhåret eller har en tyk pels, så kan en varm sommerdag være drænende. Racer der er skabt til kolde miljøer, eller racehunde, der er er fremavlet til at have en vis æstetik kan have brug for hjælp med pelsen med en hundetrimmer. Hvis din hund ofte har brug for en trimning, kan du med fordel investere i en hundetrimmer i høj kvalitet og spare penge.

Trimmere til ethvert formål

Hos Thordal kan du finde et solidt udvalg af trimmere til forskellige dyr. Vi har både hundetrimmere, hestetrimmere samt kreaturtrimmere i høj kvalitet fra populære og slidstærke mærker såsom Oster. Når du køber din hundetrimmer eller hestetrimmer hos Thordal er du sikret at modtage et produkt, som holder i lang tid fremover. Du vil altså modtage en trimmer som du og din hund kan få glæde af i lang tid fremover.

Alt i tilbehør

Når du klipper din hund kan det være svært at gøre på øjemål. Derfor finder du også tilbehør til din hundetrimmer såsom afstandskamme, som sørger for at din hund får en lige, jævn og flot klipning. Du finder derudover også flere slags kamme i vores solide udvalg, og der er med garanti en kam, som egner sig godt til lige præcis din hund. Hvis du ønsker høj mobilitet, så kan du også vælge at investere i en ledningsfri hundetrimmer. På den måde gør du klipningen meget nemmere og fleksibel, hvilket kan være godt, hvis din hund har svært ved at sidde stille.

Kontakt os allerede i dag

Hvis det at investere i en hundetrimmer lyder som en god investering for dig, men ønsker du at høre mere om de modeller vi forhandler, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi har masser af erfaring med trimmere og klipning, så du kan være sikker på at modtage den bedste vejledning af os.