Hjælpemidler til bygge- og anlægsbranchen

Pallevogn gør arbejdet lidt lettere

Det er mange år siden at tungt manuelt arbejde blev meget lettere. Den teknologiske udvikling betyder at vi ikke længere behøver at løfte tunge ting med de bare næver og ren råstyrke.

Selvom du er stærk, så har kroppen ikke godt af at løfte tunge ting otte timer om dagen i hele dit arbejdsliv. Og det behøver du heller ikke. En pallevogn til gravemaskiner gør arbejdet lidt lettere og mere effektivt.

Mere effektivt på arbejdet

Du kender det sikkert. Ind og ud af gravemaskinen flere gange om dagen – bare for at skubbe rundt med en palleløfter. Eller måske har du eller dine medarbejder opfundet alternative måder at skubbe rundt med tunge paller. Med risiko for at materialer eller paller bliver ødelagte.

En knækket palle er irriterende. Den kan ikke løftes optimalt, og i værste fald skal den læsses om. En pallevogn til gravemaskinen løser mange af disse udfordringer.

Perfekt til bygge- og anlægsbranchen

I bygge- og anlægsbranchen er der ofte meget tunge ting der skal flyttes fra et sted til et andet. Det kræver ofte en lille kran eller en truck. Hjælpemidler der skal transporteres til arbejdsområdet kan være ressourcefuldt. Hvis hver maskine kan løse flere opgaver kræver det færre ressourcer.

Pallevognen kan nemt monteres på en lille gravemaskine som findes på næsten enhver arbejdsplads i bygge og anlæg. Lige fra anlægsgartnere og kabelnedlægning til regulære byggepladser.

Pallevogn til tunge løft

Pallevognen fra ASP Produktudvikling kan løfte samme vægt som gravemaskinen. Den er nem at montere og særligt egnet til paller med meget tung vægt. Når pallen skal transporteres over et længere stykke er det en klar fordel med en pallevogn. Det er langt mere effektivt når tunge ting skal flyttes fra for eksempel lastvogn til byggeplads. Pallevognen kan suppleres med en vakuumløfter.