Rengøringsartikler og rengøringsudstyr

Gulvmaskine til professionel rengøring

Leder I efter en effektiv løsning til rengøring af jeres industrigulve, som I kan klare på egen hånd uden professionel rengøringshjælp? Så er det oplagt at investere i en gulvaskemaskine, der tilbydes af flere og flere forhandlere landet over. Her kan man nemt og effektivt fjerne selv det mest stædige skidt, der ofte har en tendens til at hobe sig op i industrier. Uanset om I er en mindre virksomhed eller større arbejdsplads, er det oplagt at have en gulvaskemaskine til rådighed, hvis I ønsker at være i stand til at klare gulvvasken nemt og effektivt.

Hvilke gulvvaskemaskiner findes der?

Der findes typisk fire forskellige slags gulvvaskemaskiner. Disse udgør kategorierne:

  • Kompakte gulvvaskemaskiner
  • Step-on gulvvaskemaskiner
  • Ride-on gulvvaskemasiner
  • Walk-behind gulvvaskemasiner

Den kompakte gulvaskemaskine er den mindste og billigste af de fire typer. Det er måske også den mest brugervenlige af dem alle og er særligt velegnet til mindre industrier og erhverv.

Er der derimod tale om større industrilokaleområder, er en ride-on eller step-on gulvvaskemaskine et oplagt valg. Disse to behøver man nemlig ikke at skubbe rundt med håndkraft, og derfor er de geniale, når man ønsker at aflaste og mindske belastningen for ansatte eller rengøringspersonale.

En walk-behind gulvaskemaskine er en større og mere effektiv udgave af den kompakte gulvvaskemaskine og er således et godt bud på en mellemløsning på de tre andre typer.

Den effektive industrirengøring

Rengøring af industrigulve kræver langt mere end en sædvanlig erhvervsrengøring. Er der eksempelvis tale om deciderede værkstedsområder med masse af støv og skidt, kan det være en rigtig god idé at investere i en gulvvaskemaskine, der klarer rengøringen hurtigt og effektivt. Her sparer man en masse tid på at støvsuge og vaske gulvene med håndkraft, da maskinen i høj grad klarer arbejdet til punkt og prikke. I større lokaler og arealer er ride-on eller step-on gulvvaskemaskinen det absolut bedste valg.