Bolig

Genoplad efter en lang dag på japansk vis

 

Soveværelset er et af de vigtigste rum i vores hjem. Det er her vi skal koble fra og lade op efter en lang dag, derfor er det også vigtigt, at vi sørger for at skabe en dejligt og rolig atmosfære. Det er forskelligt hvilken indretningsstil, vi foretrækker, men for de fleste er en minimalistiske et godt valg, da det rene og simple udtryk kan være med til at skabe et rum, hvor man virkelig kan slappe af. Derfor er der også mange, der vælger japanske senge, disse er nemlig simple i deres udtryk, men har stadig en høj komfort.

Disse klassiske senge er med deres minimalistiske udtryk dermed et godt valg til ethvert soveværelse. Sengens ramme er lavet i skandinavisk fyrretræ og er udformet som en traditionel futonramme. Rammen kan fås i flere versioner, i ubehandlet træ, i honning- eller sortlakeret træ, så du kan vælge den farve, der passer bedst ind i dit soveværelse.

Bekymringsfri levering og servise giver en god nattesøvn

Den japanske futonseng fås i to forskellige størrelser:

  • 140x200CM (totalmål: 168x228CM)
  • 160X200CM (totalmål: 188x228CM)

 

Nogle foretrækker at kombinere den japanske futon med tatamier, som er håndlavede måtter, der har en isolerende effekt i forhold til både lys og temperatur – disse kan du selvfølgelig også finde på hjemmesiden.

Du skal selvfølgelig ikke bekymre dig om, hvordan du får fragtet sådan en seng, det sørger de for hos Futonhouse.dk, de bæres nemlig din seng helt op på den ønskede etage, og de leverer sågar også om aftenen, så du ikke behøver at tage fri fra arbejde, for at modtagen din nye seng.

Så hvis du holder af rene linjer og rolige omgivelser, bør du helt sikkert overveje denne type japanske seng til netop dit soveværelse. På hjemmesiden kan du se mere om de forskellige kombinationsmuligheder med madrasser og Tatamimåtter, og således finde den perfekte version til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *