Fritid & hobby

Pokaler øger motivationen

Pokaler hører sig til ved enhver begivenhed, hvor der er konkurrencer involveret. For når der er noget, man kan vinde, så er vi alle mere motiveret til at yde noget mere, så vi kan vinde, hvad end, der er på spil. Og især pokaler kan være med til at motivere, da man efterfølgende kan have disse stående fremme som symbol på den indsats, man gjorde, da man vandt denne.

Desuden kan tanken om, at det er muligt at vinde pokaler til de pågældende konkurrencer også gøre, at man træner mere op til konkurrencen, da man netop er mere motiveret, når der er noget på spil. For hvem vil ikke gerne have en pokal stående, som man kan vise frem til andre?

Spar penge uden at gå på kompromis

I sportsforeninger eller til begivenheder, hvor der er konkurrencer er det ikke sikkert, at pokaler er det, man har lyst til at bruge en masse penge på. Der kan nemlig være andre ting, man hellere vil prioritere at bruge penge på end pokaler. Men dette skal ikke betyde, at man så fravælger pokaler.

I stedet for at bruge en masse penge på pokaler, kan man finde billigere alternativer i pokaler, der er lavet i plast. Billige pokaleri plast ligner alle andre pokaler, og det er altså ikke til at se forskel på dem. Selve pokalerne er lavet i plast, men står på en fod af marmor, hvormed de får et flot look, og derfor ligner mange andre pokaler.

Så hvis du er i gang med at planlægge en begivenhed, hvor der er konkurrencer, der skal afvikles, skal du selvfølgelig have fat i nogle pokaler til vinderne. Og hvorfor bruge mange penge på pokaler, når du kan finde billigere udgaver i plast, der ikke er til at se, at de har været billigere end andre pokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *