Maskiner

Med stærke pallegafler til traktor skal du aldrig løfte mere end en finger

I mange forskellige erhverv indenfor industrien og landbruget fylder løfteopgaver meget. Det har de gjort siden tidernes morgen, og i gamle dage var det netop disse opgaver, bønderne sled deres rygge skæve på. Men i den moderne tidsalder, vi lever i, har vi fået uddelegeret opgaverne til nogen som kan holde til det: Traktorerne. Med det rette sæt pallegafler til traktor skal du hverken slide eller slæbe for at udføre dine løfteopgaver.

Der findes et stort udvalg af pallegafler, og der er derfor mange faktorer at forholde sig til, når du skal vælge én. Først og fremmest skal du finde pallegafler til montering på traktor, da der også findes pallegafler til en lang række andre maskiner. Det er ikke alle pallegafler der kan monteres på alle maskiner.

Til traktorer har du brug for pallegafler med enten SMS- eller EURO-beslag. Hvilken type du skal bruge, afhænger af din traktor. Er du i tvivl, kan du kontakte din forhandler og høre dig ad. Det er også vigtigt at undersøge om gaflerne lever op til de europæiske standarder – det vil sige om de er CE-mærket. CE-mærkningen er din garanti for, at redskaberne er stærkt og holdbart konstrueret.

Holdbare og sikre pallegafler til din traktor

På maskinudstyr.dk kan du finde en lang række udstyr til forskellige maskiner, herunder traktorer. Deres pallegafler fås i en 2,5 tons udgave, hvor gaflerne måler 1200 mm. Det er en alsidig størrelse der kan håndtere små som store paller, og selvfølgelig også de gængse euro-paller.

Pallegaflerne fås både med SMS- og EURO-beslag, så du kan være sikker på at finde en der passer til din traktor. De er desuden CE-mærkede, så du med lethed kan løfte dine tunge sager med god samvittighed og tryghed i sindet – og uden at få hold i ryggen.