Lamper

3 danske designs, du må eje

Man er ikke rigtig dansk, hvis man ikke ejer et stykke dansk design af en eller anden art. Der er mange forskellige varianter inden for alle typer af interiør, og selvom du derfor ikke ved det, så ejer du helt sikkert allerede dansk design. Vi kommer her med bud på, hvad du kan gøre til dit næste køb.

Louis Poulsen

Ikke alle kender Louis Poulsen, men med dette unikke danske brand får man nogle fantastiske lamper, som har et meget unikt udtryk. Louis Poulsen har et nyere udtryk, men bevarer stadig de klassiske og tidløse tendenser, som vi danskere elsker. Du går derfor på ingen måde galt i byen med Louis Poulsen, uanset om du vælger en Louis Poulsen standerlampe eller en pendellampe.

Erik Bagger

Med Erik Bagger bevæger vi os væk fra belysning og mere over i spise materiel. Du finder hos EB et væld af glas og bestiktyper, og sortimentet udvides konstant, så du aldrig løber tør for ting at tilføje til din samling. EB har mange forskellige stile, og uanset om du er til det stilrene og moderne eller det excentriske, så finder du det her. En ting, som alle elementerne har til fælles, er dog den gode kvalitet.

Royal Copenhagen

En af de ældste og mest købte stykker danske design er Royal Copenhagen, som primært er kendt for deres tallerkener og porcelænsstel. Her er du ligeledes garanteret aldrig at løbe tør for nye ting til din samling, da RC også har et enormt udvalg af muligheder. Du får her høj kvalitet, men du skal også forvente at betale lidt for det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *