Motorsport

En korrekt montering af hjul starter med de rigtige bolte

Hvis dine hjul ikke er spændt nok og sidder løst på bilen, kan bilen ryste og være sværere at styre. I værste fald kan du også risikere, at hjulene falder af. På den anden side kan overspændte hjul resultere i, at du ødelægger boltene eller møtrikkernes gevind. Derfor er en korrekt montering meget vigtigt for, at du kan køre sikkert og optimalt i din bil også uden unødvendigt slid.

Den korrekte montering starter med, at du har det rigtige udstyr, og ved montering af bilhjul har

du generelt set brug for disse 2 ting:

  • Bolte til hjul i den rette længde. Dette er vigtigt for, at dine hjul sikkert kan fastspændes på din bil. De præcise specifikationer for de bolte, som du skal bruge, kan du finde i din bils manual.
  • Hjulmøtrikker i den rette størrelse, som passer til dine hjulbolte.

Dertil anbefales det at bruge en momentnøgle til at spænde, så du lettere kan sikre, at alle bolte bliver spændt lige meget på dine hjul. Det anbefales altid, at du kontakter en professionel, hvis du er i tvivl.

Der findes et hav af forskellige bolte til hjul, og det er derfor vigtigt at undersøge, hvilke der passer til netop din type fælge og din bilmodel. Hos Motorsportshop finder du et bredt udvalg af udstyr og dele til bilen som hjulbolte, -møtrikker og spacere, så du er sikker på at finde det helt rigtige til netop din bil. Har du brug for sparring til at finde de rigtige dele, eller har du andre spørgsmål om produkterne, kan du altid kontakte deres kundeservice. Sammen finder I en god og rigtig løsning for dig og din bil, så du igen kan køre sikkert og trygt på vejene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *