Svømmeudstyr

3 gode råd før dit store dyk

Selvom corona står for døren, er der stadig en masse aktiviteter, vi kan foretage os. En af dem er dykning, og selvom danske breddegrader ikke er lige så sjove som australske eller sydamerikanske, så kan dykning faktisk også en hel del herhjemme. Fiskene er ikke lige så farverige, men oplevelsen vil stadig hænge ved – særligt hvis det er din første gang. Vi giver her tre gode råd til dit dyk.

Find billigt og godt udstyr

Der findes mange forskellige butikker med forskellige priser på det samme udstyr. Derfor kan der være mange penge at spare for dig, hvis du vælger de rigtige dykkerbutikker at shoppe i. Husk også, at du skal have særligt udstyr for at kunne dykke i danske farvand, som er en del koldere end førnævnte. Det er ikke alle shops, som har det samme udstyr.

Dyk med en ven

Det er aldrig helt ufarligt, når man kommer under vand, uanset hvordan man vender og drejer det. Derfor bør du dykke med en ven eller en, som har mere styr på dykning end dig selv. Man ved aldrig helt, hvad der kan ske, og hvis du er alene derude, er der en god chance for, at du ikke bliver kommet til undsætning.

Dykkerur

Et dykkerur er din bedste ven under vandet. Her kan du se, hvor dybt du er nede, hvor stort trykket er, og hvor meget ilt du har tilbage i flasken (hvis du altså ved, hvor lang tid der går, før flasken er tom). Der er rigtig mange brugbare informationer, som er lige ved din hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *