Uldtøj

Stilede valg til sommer: Her er vores bedste råd

Sommeren kalder, og den kalder på dig, der skal ud i dit bedste kluns og vise dig frem. Sommeren byder altid på noget lidt anderledes tøj end normalt, da varmegraderne forhåbentlig har sneget sig nordpå henover foråret. Vi kommer her med tre tips til, hvad du kan vælge at tage på til sommer, hvis du gerne vil gøre indtryk.

Uld tørklæder – hvad for noget?

Jo, den er god nok. Selvom uld tørklæder lyder som en varm beklædningsgenstand, så er den det slet ikke. Du kan faktisk bruge den helt fint hele året rundt, da den er mere dekorativ end praktisk på den termiske front. Den er nemlig praktisk i den forstand, at den holder sammen på dit hår, og det er primært noget, som piger kan få glæde af.

Chino shorts i performance udgaver

Der er gået ekstremt meget mode i, at tøj skal være både bekvemt og pænt at have på, så man kan sidde i tøj på sin arbejdsplads, der ikke nødvendigvis strammer alle de forkerte steder. Chino er en klassisk shortsvariant, som mange danskere og særligt herrer benytter, og du kan med performance udgaver af disse holde både varmen og dine sommeraktiviteter ud, samtidig med at du bevarer looket.

Shades

Ikke noget med Fifty shades of Gray, men bare shades. Shades er også mere populært kaldet solbriller, og de endnu engang i år populære. Den tidløse klassiker er et stykke sikkert inventar, men du skal virkelig sørge for at vælge den rigtige model, da briller godt kan have det med at se sjove ud.