Hippychick

Hippychick hoftesæde – bær dit barn overalt og slip for øm ryg og hofte

Hippychick hoftesæde – bær dit barn overalt og slip for øm ryg og hofte

Har du et lille barn, så bærer du det sikkert omkring på hoften mange timer om dagen, og det slider på ryg, skuldre, arme og hofte. Det kan være frustrerende, at du på den ene side gerne vil bære dit barn på hoften, og samtidig risikerer du at få mange smerter i kroppen og få skævvredet din ryg. Som forælder er det vigtigt, at du også husker at passe på dig selv, så du ikke bliver fysisk slidt af at bære rundt på dit barn og måske ender med at få kroniske smerter. Men der findes faktisk en praktisk løsning på problemet.

Hoftesæde er en meget komfortabel løsning for dig og barnet

Hippychick er et smart hoftesæde, som du spænder om maven, og så placerer du barnet på det lille sæde. Så behøver du kun at bruge den ene arm til at holde om barnet, og dermed bliver din krop aflastet. Det kraftige mavebælte skåner nemlig din hofte og din ryg. Et Hippychick hoftesæde kan bære op til 20 kg, og det kan nemt vaske på 30 grader. Med et Hippychick hoftesæde kan din baby stadigvæk sidde helt tæt på dig – nu på et blødt sæde i stedet for direkte på din hofte – og I kan have det positive samvær og den kontakt, som er så vigtigt for barnet og dig som forælder. Barnet kan følge med i, hvad du foretager dig, samtidig med at du slipper for smerter og bevarer en sund kropsholdning. Det er en utrolig praktisk og komfortabel løsning for jer begge to, som giver meget mere overskud i hverdagen.

Billig og hurtig online-bestilling hos Babadut.dk

Hippychick hoftesæde kan fås til en favorabel pris i den danske netbutik Babadut.dk, som forhandler børneudstyr af høj kvalitet. Fordelene ved at handle online er, at du både får varen til en billig pris, og du får den leveret direkte hjem. Hos Babadut.dk får du altid en god kundeservice, og leveringstiden er kun et par dage.