Glas efter mål

Få skåret dit glas på mål

Få skåret dit glas på mål

Glas på mål åbner op for en verden af muligheder i din indretning; du kan få lige præcis det spejl, du drømmer om eller den brusevæg, du står og mangler. Eller måske en ny glasplade til sofabordet? 

Hos Glasse.dk kan du få skåret glas på mål, så du kan få fuldent de projekter, du går og drømmer om. Er det ruderne i drivhuset, der skal skiftes, spejlet over toiletskabet der skal være større eller måske mangler du en flot afskærmning på din altan?

Glasse.dk er specialister indenfor glas, og de fremstiller glasset selv på egne fabrikker. Det betyder, at du får høj kvalitet hver gang, at du er i direkte dialog med producenten og ikke mindst at du kan få hjælp og rådgivning, så du får det rigtige glas med hjem.

Altanafskærmning til din altan

Altaner er skønne – især om sommeren – men det er ærgerligt, hvis solen og den gode udsigt ikke kan nydes, fordi en gammel og slidt afskærmning ødelægger fornøjelsen. 

Men afskærmingen kan heller ikke undværes.

Med en glasafskærmning på din altan får du det bedste fra to verdener, og Glasse.dk har gennem årene løst en lang række afskærmningsopgaver, og de ved præcis, hvad du har brug for – og de deler naturligvis ud af både gode råd og professionel vejledning, så afskærmningen lever op til alle dine behov.

Glasvægge til kontormiljøer

Fælleskontorer giver gode sociale muligheder, men det er noget nær umuligt at holde et møde i et rum, hvor mange mennesker arbejder på samme tid. Med store glasvægge kan du skabe rum i rummet og samtidig sørge for, at dagslyset når videre ud i fællesrummet.

Glasse.dk kan lave din glasdør i netop de mål, du har brug for, og glasset kan leveres som klar, mat eller med motiv – mulighederne er uendelige, og det er dig, der bestemmer look’et.