Nichedør

Det moderne badeværelse er lyst, nemt at rengøre og praktisk

Dit badeværelse er i mindst lige så høj grad et praktisk rum, som det er et behageligt og rart rum at opholde sig. De to detaljer går da derfor også hånd i hånd i indretningen af det moderne badeværelse. Hvis du gerne vil give dit badeværelse en update, er det da også vigtigt, at du har det i baghovedet. 

Når du indretter badeværelset, bør du først og fremmest have fokus på at holde det i lyse farver. Det er en trend, der har været gældende i mange år og sikrer, at dit badeværelse kommer til at holde en vis modernitet i de kommende år også. 

Derudover bør badeværelset være praktisk indrettet, så det passer til den måde, hvorpå du godt kan lide at leve i hverdagen. Du bør vælge en smart og praktisk afskærmning til din brusekabine, så vandet ikke kommer til at stå ud over det hele, når du er i bad. Det kan for eksempel være en nichedør, der er med til at afskærme en muret brusekabine på en flot og elegant måde. 

Derudover bør du også lægge vægt på, at du har den form for opbevaring på badeværelset, som du har brug for. Det kan være til håndklæder, tøj, undertøj, og hvad du nu ellers gerne vil opbevare derude. 

Når vi taler om at indrette dit badeværelse lyst og praktisk, kan det godt komme til at virke som et forholdsvis sterilt rum, hvor der ikke sker så meget. Det er dog på ingen måde vores hensigt, at dit badeværelse skal se sådan ud. 

For at gøre det nemmere for dig selv kan det dog være en god ide, at du sørger for, at de trendmarkører, som du placerer på badeværelset er nogle, der er rimeligt nemme at fjerne igen. Dermed behøver du ikke at rive fliserne på væggen ned, når trenden skifter. I øjeblikket er der en trend i forhold til at bringe naturen ind i hjemmet. Det kan du for eksempel gøre ved at placere masser af planter på badeværelset.