Landbrug

Dyr skal også klippes

Vi mennesker har et par gange om året brug for at komme til frisøren for at få ordnet håret. Det kan være fordi, det er blevet for langt i forhold til, hvad man ønsker, eller det kan være fordi, man ønsker at prøve sig ad med en helt ny frisure.

Det er dog ikke kun os mennesker, der skal klippes engang imellem. Det skal dyr nemlig også, men grunden hertil er en helt anden, end at de trænger til ny frisure. Grunden til, at dyr skal klippes, er nemlig, at de ellers kan få det meget varmt under deres tykke og kraftige pels. Hvis dyrene får det varmt under pelsen, vil de begynde at svede. Når de sveder, bliver de våde, og hvis dette sker samtidig med, at temperaturen omkring dyrene er lave, kan dyrene risikere at blive kolde og syge. Derfor er det bedre at klippe pelsen, så man undgår, at dyrene begynder at svede og risikerer at blive syge.

Det rette udstyr til klipningen

Og igen, ligesom en frisør har bestemte sakse, når de klipper os mennesker, så skal man også bruge bestemt udstyr, når man skal klippe pelsen på dyr. Her bør man bruge en kreaturklipper, der netop er udviklet til at klippe den kraftige pels, som dyr har. Ønsker du at gøre klipningen af dyr så let som mulig, kan det være en god idé at investere i en klipper, der både har et lavt støjniveau samt er batteridrevet. Det lave støjniveau sikrer, at dyrene ikke bliver urolige, og at klipperen er batteridrevet, gør det lettere for dig at udføre klipningen.

Så er det ved at være tid til, at dyrene skal klippes, så investér i en god kreaturklipper i ordentlig kvalitet, hvor du er sikker på et godt resultat, så dyrene igen kan være godt tilpas i deres pels.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *