Sport

Pift din ridegarderobe op med lidt luksus i hverdagen

Selvom ridesporten ofte ses som en luksuriøs livstil, særligt når rytter og hest træder in på stævnepladsen helt poleret op i deres stiveste puds, så ved de fleste ryttere, at hestestalden er ikke altid det mest glamourøse sted. Det er ofte koldt, vådt, mudret, støvet og svedigt, og når man vender retur efter en træningssession, ligner man ikke ligefrem en million.

Men det behøver ikke at være tilfældet. Med det rigtige outfit kan man pifte den ellers kedelige hverdag op og tage lidt af det glamourøse stævneudtryk med ind i den daglige gang i stalden og på ridebanen. Et godt resultat, hvad enten det er til træning eller til stævne, afhænger også af, at man som rytter er komfortabel, og at selvtilliden er i orden. Det kan hjælpes på vej med et godt outfit, der bringer selvtilliden frem.

Cavalleria Toscana er et italiensk mærke, der laver rideudstyr og -tøj i stilfuldt italiensk design og i lækker komfortabel kvalitet. Vigtigt er det, at tøjet udover at være elegant også er behageligt, så rytteren kan udøve sit bedste.

Deres ridebukser er fremstillet i et teknisk og elastisk materiale, der er med til at give rytteren en god komfort og gør det muligt for rytteren at kunne bevæge sig ordentligt. Flere af ridebukserne laves med et særlig grip ved knæene, fremfor det typiske ruskind, så man opnår en god kontakt med sadlen, noget der er essentielt for enhver rytter, uanset om man gør sig i dressur, spring eller noget tredje.

Deres produkter, både tøj og rideudstyr, fås i neutrale farver, hvilket betyder, at alt udstyret er velegnet til både den farverige springdisciplin såvel som den mere strikse dressurdisciplin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *