Sundhed

Derfor gør en frugtordning dine medarbejdere mere effektive

Alle virksomheder vil gerne have gode, dygtige og effektive medarbejdere. Det er ret simpelt. Hvis medarbejderne er effektive, får virksomheden udrettet mere. Derfor er det virkelig ønskværdigt at have en god arbejdskultur, som får det bedste frem i medarbejderne.

Det kræver selvfølgelig en god ledelse, en velfungerende virksomhed og et godt arbejdsmiljø. Ingen af delene er lette at tilegne sig hurtigt. Der findes også en række små simple tiltag, som man kan supplere med. De er ikke nok i sig selv, men hvis alt andet i virksomheden er som det skal være, så kan det gøre en afgørende forskel.

Økologisk frugt giver effektivitet

En af de simpleste er at give dine ansatte gratis frugt. Det lyder måske lidt fjollet, men det virker. Hvis du er skeptisk, får du her tre gode grunde til at anskaffe dig en frugtordning.

  • Dine medarbejdere bliver sundere
  • Dine medarbejdere får mere energi
  • Dine medarbejdere bliver gladere

Det første giver sig selv. Sundere medarbejdere arbejder bedre. De har mere overskud, og er mindre syge. Det er en effektivisering. Den anden er også lige ud af landevejen. Frugt giver nemlig masser af god energi. Det kvikker medarbejderne op, så de kan yde en mere effektiv indsats.

Den sidste er måske den, som kræver mest forklaring. Medarbejderne bliver gladere af at have en frugtordning, fordi de kan mærke, at firmaet tager hånd om dem. Derfor knytter en frugten de ansatte til virksomheden. Det betyder at de giver mere af sig selv, når de er på arbejde. Det sker faktisk helt naturligt, og endda uden at medarbejderne nødvendigvis opdager det.

Hvis du gerne vil have mere effektive medarbejdere, bør du altså investere i en frugtordning. Det virker nemlig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *