Hobby & Fritid

Solide stalddøre i høj kvalitet og flot design

På Staldinventar.dk kan du finde stalddøre til særdeles favorable priser, som hører til blandt de laveste i landet. Vi har stalddøre til alle behov, og kan du mod forventning ikke finde en stalddør, der passer til din stald, så fremstiller vi naturligvis også stalddøre i specialmål, som er skræddersyet til din stald. Hos os kan du vælge mellem almindelige stalddøre, todelte stalddøre, stalddøre med sidepartier og tofløjede staldporte. Vores stalddøre i standardmål har vi som oftest på lager, og de kan sendes til dig direkte efter din bestilling, imens stalddøre i specialmål skal produceres på vores værksted syd for Herning, før vi kan levere dem til dig. Alle vores stalddøre fremstilles af nøje udvalgte materialer i høj kvalitet. Dette gælder både smedearbejdet og træet, som enten er lærketræ eller hårdttræ. Begge disse træsorter er robuste og kan modstå det omskiftelige danske vejr, som byder på alt fra glohede somre til snefyldte vintre. Smedearbejdet udføres af dygtige og erfarne danske smede, som har fokus på funktionalitet og på, at eksempelvis de justerbare hængsler, som stalddørene leveres med, skal være kraftige og slidstærke, så du kan have glæde af din nye stalddør i mange år fremover.

Stalddøre til ethvert behov

Når du køber din nye stalddør hos Staldinventar.dk, er du garanteret flot og tidsløst design, som aldrig går af mode. Vores stalddøre leveres med eller uden lås, og det er op til dig, om stalddøren skal have gitter, harlekinvindue eller ingen af delene. Vores todelte stalddøre giver optimal funktionalitet og fleksibilitet, hvilket staldejere som oftest foretrækker, da man aldrig kan vide, hvad der med tiden skal slæbes ind og ud af en stald. Dertil er de todelte stalddøre særdeles nemme at betjene, og du kan hurtigt justere på de forskellige komponenter, så det kun er de dele af stalddøren, som du ønsker skal være åbne, der er åbne.

Staldinventar.dk er din ekspert i stalddøre

Hos Staldinventar.dk har vi flere års erfaring med produktion af stalddøre og andet staldinventar. Vores mangeårige erfaring gør os i dag til eksperter i staldinventar. Vi har mange trofaste stamkunder, som af den grund vender tilbage til os gang på gang, når de skal forny deres stald. Det er vi glade for og stolte af. Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til opmåling og valg af stalddør, så kontakt endelig vores engagerede og kompetente medarbejdere på telefon +45 97 12 73 94 eller mail info@staldinventar.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *