Smykkematerialer

Vis din kærlighed: 3 tips til at gøre hende blød i knæene

Har du en helt speciel udkåren, som du gerne vil vise, at du holder ekstra meget af, men er du lidt på bar bund i forhold til, hvordan det skal komme til udtryk? Der er mange i din situation, men vi har heldigvis i denne artikel samlet tre bud på, hvordan du kan gøre noget, der virkelig kan bekræfte kærligheden over for hende.

Lav et smykke til hende

Du kan selvfølgelig købe et smykke, men hvorfor ikke gå den ekstra mil og lave et smykke selv? Det kan godt være, at du ikke er den store designer, men alene fordi det er en så personlig gave, så vil hun blive utroligt glad for smykket, som du eksempelvis kan lave med de flotte Delicas perler.

Blomster i tide og utide

Der behøves ikke være en anledning til kærlighed. Faktisk er den bedste form for kærlighed den følelse, der opstår spontant, og som ikke huskes på grund af mærkedage. Giv hende blomster en gang om måneden, eller lige når du føler for det. Overraskelser af denne karakter er nemlig altid vel modtaget, og det kan du udnytte til din fordel.

Et digt

Et digt viser, at du har en særdeles blød og sårbar side – og det er kun endnu mere charmerende, hvis du selv læser det op for hende. Det er ikke noget, du skal lave ofte, men det er absolut sundt at gøre for at bekræfte kærligheden til hende. Husk at bruge en masse metaforer og ordspil, så hun faktisk kan se, at du har lagt noget arbejde i det.