Boblekuvert

Send din pakke sikkert af sted i en boblekuvert

Send din pakke sikkert af sted i en boblekuvert

Hvis du skal sende noget skrøbeligt med posten, er det en god ide, at du sender det i en boblekuvert. På den måde har det noget ekstra beskyttelse mod de slag og bump, der kan komme, når de bliver transporteret med posten. Der findes flere forskellige former for boblekuverter, og det er derfor vigtigt, at du får valgt den helt rigtige til dit formål. Det er med til at gøre, at dine ting kommer sikkert og uskadte frem til modtageren – lige meget om det er en her i Danmark eller en i udlandet. 

Et godt sted for dig at købe boblekuverter er på hjemmesiden hildebrandt-emballage-shop.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for emballage til, når du skal sende ting, og du kan derfor også nemt finde dem, der passer godt til dit formål. 

De har for eksempel almindelige boblekuverter i papir, hvor selve kuverten består af papir, og den så er foret med bobleplast. Det er en kuvert, der er meget nem at bruge og kan bruges til en lang række forskellige ting. 

Hvis du skal sende noget, hvor det er vigtigt, at det ikke bliver vådt, er det en god ide, at du vælgere n LDPE boblekuvert. Det er en kuvert, hvor det yderste lag er lavet af plastik, og det inderste er af bobleplast. Det er med til at gøre, at dine ting både er beskyttet under transporten, og at du ikke risikerer, at de går i stykker, fordi de bliver våde. Det kan for eksempel være noget, der vil blive misfarvet, hvis det bliver vådt. 

Nu er det jo heldigvis sjældent, at det regner så meget i Danmark, at kuverterne bliver helt gennemblødte. Derfor kan du ofte sagtens bruge en papirkuvert til din forsendelse. Hvis du gerne vil have den ekstra sikkerhed, der er i plastikken, er det dog en god ide, at du vælger den.