Godbidder til hunde

Hunde elsker godbidder

Hunde elsker godbidder

Hunde eeeelsker mad

Har du set hvordan, din hund nogle gange tømmer madskålen på et splitesekund. Og ikke nok med at der bliver spist op – alle hjørner af madskålen bliver slikket rene, så der ikke er en krumme tilbage. 

Hvor hurtigt der bliver spist op, afhænger helt sikkert af, hvad du har givet din hund at spise. Hvis den får sit normale mad, kan det godt være, at det tager lidt længere tid at spise op, mens det går stærkt, hvis der er lækre rester og sovs i madskålen.

Der skal gode godbidder til  

Hunden lægger stor vægt på mad. Hvis ikke du fodrede den, så skulle den jo selv ud og jage sit bytte. Derfor kan du nemt bruge mad som belønning til din hund. Ikke store portioner men bare en lækker lille godbid.

Du kan eksempelvis bruge godbidder til at vise din hund kærlighed. Hunden vil nemlig nyde, at du giver den en lille godbid, som smager ekstra godt.

Det helt oplagte tidspunkt at benytte godbidder er dog især, når du træner med din hund. Hvis du belønner din hund med en godbid, hver gang den gør, hvad du beder den om, så vil den nemmere lære det den skal. Hunde er nemlig lærenemme, og finder hurtigt ud af, at der vanker lidt lækkert, når de gør en bestemt ting.

Godbidder til hunde kan også fungere som hundens tandbørste, hvis du giver den nogle gode tandrensende godbidder.

En godbid kan godt være sund

Selvom godbidden er en slags slik for hunden, så skal den stadig være sund. Det kan eksempelvis være tørret kød i mange forskellige varianter.

Du kan også vælge varianter som forskellige stænger eller piller af sammenpresset tørret kød, som du lige kan have klar i hånden, når hunden fortjener lidt ekstra godt.

Og husk selvfølgelig også, at købe godbidder som er produceret af  gode råvarer, og ikke indeholder animalske biprodukter, farvestoffer, sukker eller kemiske antioxidanter.