Hundetrimmere

Skal du have trimmet hundens pels?

Skal du have trimmet hundens pels?

Har du hund?

Hvis du selv har hund, så ved du, hvor tæt knyttet man bliver til sit kæledyr. Hunden er i sandhed menneskets bedste ven.

Er du hundejer, så kender du også den skønne følelse det er, når når din hund kommer dig i møde, når du kommer hjem. Den logrer og hopper op, som om den ikke havde set dig i flere uger. Det er ubetinget kærlighed fra hundens side, som kommer til udtryk. 

Og du ved også, at hunden bliver som et medlem af familien, og du vil gøre alt for at den har det godt. Det inkluderer, at du går gode lange ture med hunden og sørger for at den har mad og vand. Ligeledes skal den nusses, klappes og kløs bag øret.

Husk nu at hunden også skal trimmes 

Men der er lige en enkelt vigtig ting mere, som du skal huske at sørge for – det kan være at hundens pels skal trimmes.

Det er ikke alle hunde, som har lige meget behov for at at blive trimmet. Det kommer meget an på, hvilken type pels de har. Det er selvsagt vigtigere at trimme hunde med lang tyk pels end hunde med helt kort pels.

Hvilken trimmer skal du vælge?

Et rigtig godt valg når du skal finde en hundetrimmer, er at vælge en af mærket Oster. Oster har den store fordel, at du kan få en såkaldt afstandskam, som gør, at du kan klippe din hunds pels i nøjagtig den længde, som du ønsker. Desuden kan du også vælge mellem trimmere med og uden ledning, alt efter hvad du bedst kan lide at benytte.

Oster har også trimmere til både private og erhverv. Og arbejder du professionelt med at trimme hunde, så vil du blive glad for alt det gode tilbehør, som du kan få med.

Din hund vil elske Oster.