Hus & Have

Gør dig sommerklar med en overdækket terrasse

Kender du det, når duggen falder, og du bliver kold og våd på en ellers lun sommeraften? Med en overdækket terrasse behøver du ikke længere at bekymre dig om hverken dug, vind eller regn, og du kan nyde at være udendørs langt mere af året, end du kunne før, fordi du nu har muligheden for at gå i læ. Hos Kvalitetsmarkiser.dk tilbyder vi eksklusiv terrasseoverdækning til den kræsne og kvalitetsbevidste forbruger. Vores udvalg af terrasseoverdækning byder på løsninger til private og erhverv, herunder blandt andet til butikker med gadevarer og restauranter med udeservering. Alle vores produkter fremstilles i høj kvalitet og eksklusivt design efter dine ønsker. Med en terrasseoverdækning fra Kvalitetsmarkiser.dk får du et unikt produkt, som er sammensat og produceret efter dine individuelle ønsker og behov.

Mange muligheder for overdækket terrasse

De fleste af vores løsninger inden for terrasseoverdækning bærer præg af en kubistisk og moderne stil, som er særligt velegnet til den nyere byggestil, vi blandt andet ser i funkisvillaer. Vi har både fritstående og integreret terrasseoverdækning, som eksempelvis overdækker din terrasse med glas eller lameller, som kan drejes og tippes – eller begge dele på samme tid.

Kvalitetsmarkiser.dk er med dig hele vejen

I samarbejde med dig designer vi den terrasseoverdækning, du ønsker. Derefter sender vi din bestilling til produktion hos vores samarbejdspartnere, som hører til blandt toppen af Europas producenter. Når din bestilling er færdig, leverer vi den, hvorefter din terrasseoverdækning monteres af vores egne montører.

Udover terrasseoverdækning har vi hos Kvalitetsmarkiser.dk også et stort udvalg af markiser og solafskærmning, som du med fordel kan tjekke ud, inden du beslutter dig for, hvordan du ønsker at overdække din terrasse, altan, gadevarer eller dit område med udeservering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *