professionelle hårprodukter

Find dine frisørprodukter online

Hos JUUCE har vi fantastiske hårplejeprodukter, som venter på dig online. Vores online shop er fuld af produkter til alle typer hår og der er med garanti, produkter som opfylder dine behov og ønsker hos os.

Alt fra krøllecreme til shampoo til blond hår

I JUUCEs online sortiment af frisørprodukter finder du alt fra lækker krøllecreme med vitamin B5 og olivenolie til shampoo, der egner sig godt til blond hår og får det til at stråle. Så lige meget om du ønsker at få defineret dine krøller og få dem boostet, eller du ønsker at få strålende blond hår, så finder du frisørprodukter hos os, som gør det muligt.

Hårplejeserie i topkvalitet

JUUCE er en hårplejeserie, som består af frisørprodukter, som er skabt i samarbejde med prisvindende frisører. Parabener og sulfater kan nedbryde håret og gøre det mindre modstandsdygtigt over for omverdenen, og derfor er vores produkter selvfølgelig fri for parabener og sulfater. De er derimod sprængfyldte af naturlige ingredienser som styrker håret. Dette er for eksempel naturlige olier såsom olivenolie eller papaya- eller mangoekstrakt, som efterlader håret stærkt og blødt.

Gode tilbud

I vores online shop finder du ofte gode tilbud. Vi har sammensat flere af vores produkter i pakker, så det er nemt for dig at finde ud af, hvad du skal bruge i forhold til hvilke resultater du ønsker. Ønsker du for eksempel at definere og give dine krøller volume er der en pakke til det, men ønsker du derimod en simpel sammensætning af shampoo og conditioner til lyst hår, så har vi også det. Gå på opdagelse i vores sortiment allerede i dag og find lige præcis de frisørprodukter som dit hår tørster efter.