Al-lift.com

AL-lift.com løfter til nye højder

AL-lift.com løfter til nye højder

Uanset, hvilket materiale du skal have løftet, så har AL-lift.com lige den rette løsning til dig – det er vores løfte. 

AL-lift.com er specialister i at levere løfteløsninger til både anlægsbranchen og industrien. Du kan næsten ikke forestille dig, hvor mange forskellige metoder der findes til at flytte dine materialer, om de så nemt kan gå i stykker eller vejer rigtig mange tons. Al-lift.com ligger inde med den rette løfteteknik til din udfordring, så dine materialer kommer nemt og sikkert fra udgangspunktet til endemålet. 

Var du for eksempel klar over, at hvis du skal have løftet glasplader på den mest sikre måde, så er det mest fordelagtigt at benytte en vakuumløfter, og der har vi et stort udvalg, der kan flytte op til mange kilo, uden at påføre skader på dine glasplader.

Vakuumløftere findes også batteridrevne, som kan være optimale at benytte i anlægsbyggebranchen, hvor du vil få det nemmere ved blandt andet at flytte fliser.
I industri-sammenhæng kan du benytte dig af et kransystem med vakuumløftere, så emnerne nemt og præcist bliver flyttet fra et område til det næste, uden at optage plads på arbejdsgrunden. 

Hvis du står med noget materiale, der ikke kan løftes ved håndkraft ved hjælp af for eksempel en mindre vakuumløfter, har AL-lift.com også store vakuumløftere, der kan løfte op til 30 tons. Disse vakuumløftere kan spare en masse besvær på blandt andet byggepladsen, når der skal flyttes større sager.

AL-lift.com har selvfølgelig også reservedele til dine vakuumløftere, hvis du skulle komme i den situation, hvor du mangler en enkelt komponent.

Når du har fundet det rette løftesystem hos os, så kommer du ikke efterfølgende til at være overladt helt til dig selv. Vi sørger for en gang hver 12. måned at lave hovedeftersyn, så dit valgte produkt altid lever op til de lovmæssige standarder og forsat kan benyttes af dig.