Arena badetøj

Gode tilbud på lækkert ARENA badetøj til professionelle svømmere og motionssvømmere

Gode tilbud på lækkert ARENA badetøj til professionelle svømmere og motionssvømmere

Vil du gerne finde en flot badedragt eller et par smarte badebukser til professionel svømning eller motionssvømning, så kan du med fordel vælge det italienske kvalitetsmærke ARENA. I sortimentet finder du badetøj til både mænd, kvinder og børn i mange spændende modeller og flotte farver. ARENA badetøj er desuden kendetegnet ved at have specielle snit og en god pasform, hvilket betyder, at badetøjet er utrolig behageligt at have på – også hvis du svømmetræner i vandet mange timer om dagen. ARENA badetøj er fremstillet af polyester og polyester PBT, og takket være Max Life Technology, så er badetøjet ultra resistent over for klorblegning og har UV-beskyttelse. Det betyder, at badetøjet holder i lang tid.

Stort udvalg online og hurtig levering

Du kan nemt og hurtigt bestille ARENA badetøj online, og ofte er der gode tilbud at finde, når du handler i danske netbutikker. Swimoasen.dk er specialiseret i salg af badetøj og svømmeudstyr, og her finder du et stort udvalg af ARENA badetøj til favorable tilbudspriser. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så finder du en størrelsesguide på hjemmesiden, og ellers kan du altid kontakte kundeservice og få professionel vejledning til valg af badetøj. Leveringen sker hurtigt.

Flotte designs til mænd, kvinder og børn

Til mænd finder mand flere typer af ARENA svømmetights. Modellen Jammer er flotte sorte svømmetights med en benlængde på 45 cm og et flot ARENA logo på venstre hofte. En anden smart model er Solid Shorts, som også er sorte med et hvidt ARENA logo på venstre hofte og en benlængde på 27 cm. Til kvinder fås bl.a. ARENA Solid Swim Pro, som er den klassiske svømmedragt til kvinder. Badedragten er sort med hvidt ARENA logo på brystet samt Swim Pro kryds på ryggen. En anden flot model er ARENA Optical One Piece, som fås i flere flotte farver. Den har justerbare stropper for maksimal komfort, og den kan anvendes både til seriøs svømmetræning eller til strandturen. Til børn fås eksempelvis de smarte heldragter ARENA Warm Suit, som holder barnet varmt, mens det svømmer og leger i vandet.