Firmaudflugt

Tre forslag til en firmaudflugt i Københavnsområdet

Tre forslag til en firmaudflugt i Københavnsområdet

Det er hyggeligt og sjovt for de ansatte i firmaet at tage på firmaudflugt, hvor de har deres familier med. Det er med til at give dem en rigtig god og hyggelig dag, hvor de er sammen på en anden måde. Det kan være med til at give dem et bedre sammenhold i virksomheden. 

Hvis du skal til at planlægge en firmaudflugt i København, kommer vi med tre forslag her til, hvor I kan tage hen. Vi har taget udgangspunkt i de store udflugter, hvor I kommer til at være 100 personer eller mere. 

1. Den Blå Planet

Den Blå Planet er noget, som, både voksne og børn vil synes, er spændende. I har mulighed for at leje akvariet i en time, inden det åbner, når I er 100 personer eller mere. Derefter kan I spise brunch og har så adgang til akvariet resten af dagen. Det giver mulighed for at bruge så meget tid derinde, som man vil på at de mange fisk, krybdyr og pattedyr, der lever i og ved vandet. 

2. Dyrehaven

En anden mulighed er, at I tager i Dyrehaven nord for København. Der har I mulighed for at spise på en af restauranterne på Bakken eller i selve Dyrehaven og så gå ture i haven efterfølgende eller prøve nogle af de mange aktiviteter, der er på Bakken. Når I skal planlægge en firmaudflugt, er det en god ide, at I laver en eller flere aktiviteter sammen til at starte med. 

3. Frilandsmuseet

En tredje mulighed er, at I tager på Frilandsmuseet, der også ligger nord for København. Der kan I også spise sammen, inden I kan gå rundt og se på de gamle huse og få et indblik i, hvordan man levede i gamle dage. På museet er det muligt at leje hestevogne til at køre rundt. Det kan både være inde på selve museet og i omgivelserne omkring museet.