Uncategorized

Ønsker du mere energi i løbet af arbejdsdagen?

Frugt giver energi

Mange indtager frugt og grønt dagligt, men det er de færreste, der kommer op på den anbefalede mængde, som er 600 g frugt og grønt om dagen. Det kan lyde af meget, men det er vigtigt, at vi spiser nok af de sunde sager, da de spiller en stor rolle i at holde kroppen sund og rask. Frugt og grønt indeholder nemlig mange gode vitaminer og mineraler, som er med til at forebygge en række sygdomme såsom diabetes, hjerte-kar-sygdomme og ikke mindst kræft. Frugt og grønt indeholder desuden meget lidt energi, og de er derfor en god kilde til at opretholde en sund og fornuftig vægt samt fremme et eventuelt ønske om vægttab.

Få et kæmpe løft i energiniveauet 

Frugt og grønt har mange gode egenskaber, og de kan meget mere end det ovenstående. De kan nemlig også være medhjælper til at give et kæmpe løft i energiniveauet, og det kan i den grad hjælpe til en bedre arbejdsdag, hvor det er nødvendigt, at man kan holde sig kørende i længere tid. Man skal derfor helst undgå store variationer i graden af koncentration og udsving i blodsukkeret, og det kan frugt og grønt i den grad hjælpe til med.

Giv en hjælpende hånd med en frugtkurv

Det kan dog være svært for mange at komme op på den anbefalede mængde, og mange af os kan med fordel indtage meget mere. Det kan derfor være nødvendigt at give en hjælpende hånd med, og her er en frugtkurv på arbejdspladsen et rigtig godt valg. En frugtkurv er nem at gå til og let tilgængelig, og så er der ingen undskyldninger for ikke at hapse et stykke frugt med på vejen, når man går forbi. Det kan i den grad give en optimering af arbejdsdagen, og resultatet er, at medarbejderne kan blive bedre til at yde deres bedste, da energiniveauet og koncentrationen får et skub i den rigtige retning. Man får hurtig øget sit indtag af frugt uden, at det er tidskrævende eller besværligt.

Frugtordning hos Frugtkurven.dk 

Frugtkurven.dk tilbyder firmafrugt, hvor kvaliteten altid er i orden. De tilbyder et fint udvalg af forskellige frugtkurve, mødekurve, frugtsnacks mm., så det kan tilpasses de enkeltes behov og virksomhedens ønske. Frugten i kurven er altid efter sæson, så smagen er i top, og I er på den måde også sikret variation i løbet af året. I får desuden altid faste lave priser, hvor de fleste kan følge med!