Panserglas iPhone 6

Montering af panserglas til iPhone 6

Montering af panserglas til iPhone 6

Det er næsten sikkert som “amen” i kirken, at man på et eller andet tidspunkt i sin livstid med ens iPhone 6 kommer til at tabe eller på anden måde beskadige skærmen, så den har ridser og flænser og dermed bliver besværlig at benytte grundet det manglende udsyn – og så er det heller ikke ligefrem livsforlængende for en iPhone 6 at få skader.

Men heldigvis findes der en løsning i form af panserglas til iPhone 6, der er med til at beskytte mod slag, ridser og flænger, for når man i vores moderne tider er så afhængige af vores smartphones og næsten konstant har dem fremme til mange forskellige gøremål, så er det med at yde dem den bedste form for beskyttelse.

Derudover kan du med et panserglas til din iPhone 6 få en fedtafvisende overflade, så skærmen altid ser pæn og ren ud, hvilket man ikke oplever med for eksempel en beskyttelsesfolie.

Men hvordan påfører man så sådan et panserglas, hvis man aldrig har haft et før?

Det vil vi beskrive for dig her:

Som det første skal du have afsprittet skærmen på din iPhone 6, så den fremstår fuldstændig ren og fri for snavs, så den er klar til monteringen af et panserglas.

I det næste trin skal du få fjernet den overfladebeskyttende hinde, der er på dit panseglas, MEN du skal gøre det uden at sætte en finger på selve glasset.

Nu handler det om at være fingernem og detaljeorienteret, for nu skal du påsætte panserglasset på din iPhone 6, så det flugter lige ned til mindste hjørne og med tilgængelighed af knapperne på telefonen efterfølgende.

Når du har gjort det, så trykker du på skærmen, hvorved glasset vil begynde at hærde på skærmen, og så er du praktisk talt parat til at bruge din iPhone 6 igen i en mere sikret tilstand.

Skulle du opleve, at der luftbobler under glasset, når du lige har monteret det på din iPhone, kan du presse disse ud til siden.