Kajakvogn

Hurtigt ned til vandet med en handy kajakvogn

Hurtigt ned til vandet med en handy kajakvogn

At sejle i kajak er en sund, social og hyggelig hobby, som kombinerer motion med frisk luft, samvær og fællesskab. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre at sejle solo i kajak, men for de fleste er kajak klubben dog andet og mere end blot et sted, hvor man parkerer sin kajak og evt. sin tørdragt.

Kajak sport kan dyrkes sommer og vinter, og på mere eller mindre avanceret plan. Således findes der helt standard kajakker for de, som blot nyder en tur i det fri og gerne padler rundt i inderhavne og på små søer, havkajakker til det åbne vand, og sågar jagt- og fiske kajakker til de særligt specialiserede kajak entusiaster.

Kajakvogne – når du har langt til vandet

Bor du ikke umiddelbart ved siden af vandet, og har du ikke kajakken opstaldet i en kajakklub med kajakskur i umiddelbar nærhed af hav, kanal eller sø, har du brug for en kajakvogn til at transportere dit fartøj fra carporten, garagen eller skuret og ned til det våde element. En kajak vejer jo trods alt en del, og det er de færreste, som har mod på at bære kajakken hele vejen – især da en kajak sjældent er særlige nem at håndtere. Og hvis du har behov for at transportere din kajak med bil for at komme til nærmeste strand eller vandløb, vil du alligevel ikke kunne komme helt tæt på vandkanten – og her er en lille, smart kajakvogn yderst handy.

En kajakvogn er nemlig ikke en decideret vogn – nærmere et sæt påspændings hjul, som gør turen ned til vandet en del nemmere, end hvis du skulle bære din kajak. Kajakvognen fastgøres typisk i kajakkens lønsehuller, så den sidder godt fast, og du ikke risikerer at tabe din kajak undervejs.

Hos kajakforalle.dk kan du finde et stort udvalg af billige kajakvogne med varierende bærekapacitet.