Uncategorized

Holdningstøj gør en forskel for dig

Det er ikke alle der ved hvad holdningstøj er, og at det i det hele taget eksisterer. Endnu færre ved hvilken forskel tøjet kan gøre. I princippet er holdningstøj, også kaldet posturtøj, tøj der giver ekstra støtte til dine muskler og knogler. Holdningstøj giver støtte til udsatte områder som ryg, nakke, lænd, og hjælper dig med at holde dig rank.

Vi Bestposture.dk kan du vælge blandt et stor udvalg af holdningstøj. Du kan finde den rette holdningstrøje, T-shirts til alle behov, trunks til mænd, pullover, leggins, BH’er, trusser og flere andre produkter. Alle i den bedste kvalitet.

Tøjet er lavet med innovativ teknologi, der blandt andet minder dig om at trække skuldrene tilbage, så du får den korrekte, sunde og flotte kropsholdning. For der er generel bred enighed om at kropsholdningen påvirker kroppens sundhed og fysiologi. Og rigtig mange mennesker bruger en stor del af døgnets timer i positioner, som er skadelige for ryggen. Dette er både ved skrivebordet, i bilen og evt. på sofaen. Din ryg, lænd og skuldre har ofte ikke den rette holdning, og får ikke den naturlige støtte. Med en rank kropsholdning opnår du at kunne komme af med smerter i nakke og ryg. Du får støtte til ryggen og lænden, du kan fjerne spændingshovedpine, får mere energi og udholdenhed i forbindelse med din træning. Desuden opnår du en hurtigere restituering efter træning, du kommer til at se yngre ud og undgår en krumbøjet holdning. Men faktisk så får du også skabt bedre adgang til luftvejene, og opnår dermed bedre vejrtrækning. Du kan får styrket din koncentrationsevne, du styrer din balance, og så kan du forebygge latente rygproblemer forårsaget af dårlig kropsholdning.

Altså helt generelt. Går du med smerter i nakke, skuldre og ryg. Eller ønsker du blot en attraktiv, rank holdning? Så kan holdningstøj være løsningen. En krop med den korrekte holdning kan yde meget mere.