Yepp cykelstol

Cykelstole fra Yepp – sjove, sikre og nemme at bruge

Cykelstole fra Yepp - sjove, sikre og nemme at bruge

Når barnet bliver stort nok til at sidde i en cykelstol, oplever de fleste forældre en stor frihed i at kunne cykle rundt med deres barn. Men hvilken cykelstol skal man vælge?
Yepp cykelstole er både sikre, lette at bruge og så har de vundet flere designpriser for det flotte og moderne design. Med en lang række farver at vælge imellem er det let at finde en variant, der passer til ens cykel, uanset om man ønsker en afdæmpet sort, eller en mere iøjnefaldende farve som lilla eller turkis.
En Yepp cykelstol er fleksibel og nem at bruge, også når man er flere, der cykler med barnet og deles om samme barnesæde. Yepp cykelstolene kan nemlig sættes på flere forskellige cykler. Det kræver blot at man monterer et beslag på cyklen og derefter kan cykelstolen let klikkes af og på. Sædet kommer også med en indbygget lås, så man let kan låse det fast på cyklen og dermed sikre sig mod tyveri.
Til trods for det moderne design har cykelstole fra Yepp en del år på bagen. Det hollandske firma GMG, som står bag barnesæderne har nemlig produceret cykelstole siden 1934 og har dermed lang erfaring med både design, brugervenlighed og ikke mindst sikkerhed. Yepp cykelstole opfylder da også de strengeste sikkerhedskrav – både den Europæiske sikkerheds standard EN 14344 og også den strengere amerikanske ASTM certificering.

Hos CBS-online.dk kan man få et bredt udvalg af cykelstolene fra Yepp, og desuden praktisk tilbehør til sæderne. CBS-online.dk fører både Yepp Mini-sædet og Yepp Maxi-sædet. Yepp Mini er velegnet til det helt lille barn, som lige er begyndt at køre med på cyklen. Her kan det være en god ide at have barnet foran på cyklen, hvor man kan holde øje med det, og kommentere på cykelturen sammen, mens man suser afsted. Yepp Mini monteres foran på cyklen og kan bruges på både herre- og damecykler. Når barnet bliver større kan man skifte til Yepp Maxi, som monteres bag på cyklen. Begge sæder er både sikre og komfortable for barnet, med 5-punkts-sele, justérbar fodstøtte og støbt i et blødt materiale, der er behageligt at sidde i.
Udover de to stolemodeller producerer Yepp også et udvalg af tilbehør, der gør brugen af cykelstolen endnu lettere. Med et regnslag er cykelstolen altid tør når man skal afsted, så man undgår våde bukser, og får man brug for at kunne sætte sædet på endnu en cykel, er det muligt at købe ekstra beslag.