Vasketøjskurve

Vasketøjskurve til den kræsne køber

Vasketøjskurve til den kræsne køber

Går du op i din indretning, og er du ikke en af dem, der stopper, når stue, køkken og børneværelser er på plads? Går du hele vejen, så også bryggers og badeværelse stråler af gennemførte idéer? Så har du garanteret jagtet en flot vasketøjskurv, der ikke skæmmer look’et på dit badeværelse.

Naturlig flet giver varme 

Har du et badeværelse, hvor stilen er varm, rolig og blød, så er en kurv i naturflet et rigtig godt bud på en vasketøjskurv, der pynter og gemmer tøjet på fin vis. Hos BOXdeLUX har vi fundet et par stykker, vi er ret vilde med:

Alibaba vasketøjskurv, megastor – 1.099,00 DKK: en virkelig lækker kurv, der er håndlavet i Senegal i et lækkert naturmateriale. For at give kant til det bløde look er der flettet sorte plaststrips ind i kurven, og det giver karakter. Låget er et smukt slangetæmmerlåg, og kurven måler ca. 70 cm. i højden og 60 cm. i bredden.

Housedoctor Vasketøjskurve Effect, sæt med 2 stk – 1.599,00 DKK: her får du to flotte kurve, der er elegante og varme på samme tid. Kurvene er produceret i søgræs og grå plastikstrimler, mens låget er helt fladt. Og når der er to, så er der ingen undskyldning for ikke at sortere vasketøjet allerede, når det smides til vask.

En anderledes løsning

Er du ikke til de traditionelle løsninger, så byder BOXdeLUX også på en mere anderledes mulighed, nemlig vasketøjsposer i slidstærkt og bæredygtigt papirmateriale:

Uashmama Vasketøjspose – 419,00 DKK: En skøn vasketøjspose, der er fremstillet af slidstærkt papir. Posen fås i flere forskellige farver, og de kan klikkes sammen, hvis du har en helt serie – og der følger en lille klap med, som du kan knappe af og på. På klappen kan du fx skrive “60 grader”, “40 grader” og “30 grader” og på den måde hjælpe dig selv og familien til at sortere vasketøjet på forhånd, så det bliver lettere at sætte over.