Uncategorized

Unikke designs hos NorthByNorth

NorthByNorth.dk er online forhandler af designprodukter fra mærket NorthByNorth. Bag designet og hjemmesiden står Niels Hjort, som opstartede sin virksomhed med ønsket om at lukke et bestemt hul på markedet. Han oplevede, at det ikke var til at opstøve store, håndmalede kvalitetskrukker i et originalt og ganske unikt design, og besluttede sig dermed for selv at gøre noget ved sagen. Hans signatur-krukker blev skabt med inspiration fra antikke asiatiske produktionstraditioner – dog med moderne, skandinaviske trends indover. Hvert enkelt krukke er unik, og sortimentet består af mange, smukke nuancer og varierende størrelser, til de helt store gulvkrukker til mindre modeller. Niels Hjort oplevede stor interesse for hans designs, og med en sådan god vind i sejlene begyndte udvidelsen af NorthByNorth-branded til også at omfatte møbler, lysestager, vaser, malerier, gardiner, og mere endnu, som let kan købes gennem webshoppen Northbynorth.dk. 

Blandt webshoppens andre nævnte produkter findes eksempelvis rullegardiner, som fremstilles i bæredygtigt bambustræ. Dette afspejler NorthByNorths vision om at producere og handle under ansvar, hvilket er grunden til, at træet udelukkende kommer fra tillidsfulde leverandører. Nuancerne varierer, så der er rig mulighed for at matche gardinerne med individuel, øvrig boligindretning, og dermed finde det, der komplimenterer ens hjem perfekt. 

Er man på udkig efter møbler, kan det ligeledes findes på siden. Eksempelvis kan man få borde, der igen er fremstillet af bambustræ, der er fældet ansvarligt. Leder man efter et mere robust udtryk til boligen, kan man købe ganske unikke fiberbeton-borde, der, trods sin massive fremtoning, passer ind i den minimalistiske bolig på elegant og naturlig vis.

NorthByNorth-hjemmesiden fører dog ikke alene Niels Hjort-designs, men også designs af Louise Dorph, fra hendes A Simple Mess-kollektion. Ønsker man at købe mindre indretningsartikler, er et kig på Louise Dorphs produkter på siden en idé. A Simple Mess-kollektionen er, ligesom NorthByNorth-produkterne fra Niels Hjort, designet med den minimalistiske trend for øje. Men A Simple Mess inkorporerer også det feminine i form af sarte farver, guldtoner og bløde former. 

Uanset, om man leder efter møbler eller mindre isenkram, er NorthByNorth.dk et besøg værd, hvis man søger trendy designs. Nethandel gennem siden er 100 procent sikkert, da butikken er certificeret med e-mærket, der beskytter kundens interesser. Er man dog alligevel interesseret i at se produkterne foran sig i en fysisk butik, kan det ske i NorthByNorth-showroomet på adressen Meterbuen 6-12, bygning 7C, Skovlunde 2740 – og hvis det ønskes, kan man uden for åbningstiderne lave specialaftale om fremvisning med Niels Hjort selv.