Børn

Tag kaffen med i kopholderen til barnevognen

Med små børn i hjemmet, er det ikke meget afslapning og søvn, der er til jer forældre. Og slet ikke, hvis I også en har lille nyfødt, der trænger til opmærksomhed og pleje hele døgnet rundt. For jer trætte forældre, der får langt mindre søvn, end I har været vant til og desuden har brug for, er kaffen fuldstændig uvurderlig. Med kaffen kan I lige få et skud ekstra energi fra morgenstunden eller ud på eftermiddagen, når I virkelig har brug for lidt ekstra energi til resten af dagen.

Når I går en tur med barnevognen, hvor baby sover, skal I selvfølgelig også have muligheden for at få lidt ekstra energi. Og hvorfor så ikke snuppe kaffen med på turen? Det kan I nemt gøre med en kopholder til barnevogn, som I kan sætte jeres termokrus i. Så er det slut med at undvære kaffen på gåturene.

En kopholder til andet end kaffe

En kopholder til barnevognen kan naturligvis også bruges til andre ting end kaffe. Det er en nem måde lige at have sutteflasken med til den lille, hvis den skulle blive sulten eller tørstig undervejs, eller også kan du have en flaske vand med til at afhjælpe den tørst, der skulle opstå på turen.

De fleste kopholdere til barnevogne har også smarte opbevaringsrum, så I kan have alle de praktiske ting med, som I kunne få brug for under turen. Det kunne være en ekstra sut til babyen eller din pung, hvis I skal klare et par småindkøb på turen. Så kan I nemt have både drikkevarer og de praktiske nødvendigheder med jer på turen, uden at skulle have en ekstra taske med jer på ryggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *