Ikke kategoriseret

Stort udvalg af cykeltilbehør til familiens cykler hos CBS-online.dk

Har du brug for cykeltilbehør til dig selv eller andre i din familie, så kan du nemt finde det online til favorable priser. Hos CBS-online.dk finder du cykeltilbehør til hele familien i det store sortiment, som er inddelt i overskuelige kategorier i webshoppen, så du let kan finde frem til det, du har brug for, bestille det og få det leveret. Cykeludstyr kan eksempelvis være cykelhjelme, pedaler, sadler, barnestole, cykelkurve, kæder, lygter, slanger, bremseklodser, kabler, skærme, låse, flaskeholdere, drikkedunke, smøremidler, sko eller pumper.

Smarte og sikkerhedsgodkendte cykelhjelme til hele familien

For at kunne køre sikkert i trafikken er det vigtigt med en god cykelhjelm, som beskytter hovedet i tilfælde af sammenstød eller styrt. Hos CBS-online finder du et stort udvalg af smarte og sikkerhedsgodkendte cykelhjelme til både voksne og børn. Vælg eksempelvis en ABUS Youn-I cykelhjelm med god pasform, 17 store luftkanaler for optimal ventilation, indbygget LED-lys og superbehagelige stropper. Cykelhjelmen fås i mange størrelser og farver til voksne og børn, og den er nem at vedligeholde. Til de mindste børn fås også den populære ABUS Smiley hjelm med øget sikkerhed og bedre beskyttelse af nakke og tindinger, og du kan vælge mellem flere flotte motiver med Princess, Croco eller Sharky.

Masser af ekstra cykeltilbehør, reservedele og vedligeholdelsesmidler

Bruger du din cykel, når du foretager indkøb, så har du brug for en god bagagekurv til dine varer. Med en Basil bagagekurv kan du næsten ikke mærke dine varer bagpå, og det er en flot og stilfuld kurv af god kvalitet. Det er vigtigt med en god lås på cyklen, og i webshoppen finder du et udvalg af forsikringsgodkendte cykellåse som eksempelvis AXA-låse, så du kan forebygge tyveri. Skal du eller familien ud på en cykeltur, så er det ideelt at medbringe gode drikkedunke. BBB Comptank dunke er nemme at drikke af, de har en blød lukning og tåler opvaskemaskine. Er der dele af din cykel, der trænger til en udskiftning, så kan du nemt bestille cykelslanger, skærme eller kabler online, ligesom du kan bestille smøremidler til vedligeholdelse. Hos CBS-online.dk er du garanteret cykeltilbehør af god kvalitet, og du får en rigtig god kundeservice og hurtig levering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *