Mad

Spring over madlavningen med færdiglavet slankemad leveret til døren

De fleste danskere kender til det at have en travl hverdag, hvor madlavningen ikke ligefrem er topprioriteten. Når man endelig har fri, vil man hellere bruge tiden på andre ting – hygge med familien, aftaler med venner eller måske endda træning i fitnesscentret. På helt gale aftener ender det måske med fedtet take-away med alt for meget salt – og i længden kan det ses på vægten! Få færdiglavet slankemad leveret til døren, og glem alt om usunde løsninger på sulten.

Det kan være en udfordring at leve sundt, hvis man har travlt med alle mulige andre ting. Hvis arbejdet trækker ud, eller man skal nå at hente børn og købe ind, og i øvrigt også have tid til at slappe af, kan det derfor være en god idé at ”snyde” lidt. Færdiglavet slankemad er en nem og sund løsning på et tilbagevendende hverdagsproblem.

Du kan få Slankeboxen leveret til alle brofaste dele af Danmark. Boxen bliver leveret fire dage om ugen, og kan fås til 1, 2, 3, 4, 5 eller 6 kuverter. Du kan altid tilføje eller fjerne kuverter fra dit abonnement. Maden, du får leveret, tager mellem 10 og 30 minutter at varme – det bliver ikke meget nemmere!

Kvalitetsaftensmad til en bedre og sundere hverdag

Det kan være en jungle at finde rundt i alle de slankeråd og kostregler, der findes. Ofte kræver en kostomlægning at man sætter sig ind i nye fødevarer, nye opskrifter og helt nye teknikker. Det kan være en stor mundfuld, og derfor er der mange, der ikke får holdt fast i ambitionen om en sundere kost.

Med Slankeboxen kan du blive inspireret til at spise helt nye retter, som ovenikøbet kræver minimal tilberedelse. Du bliver præsenteret for en masse nye råvarer, som du måske aldrig har spist før. Samtidig vil du opleve, at velkendte råvarer bruges på en helt ny måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *