Panasonic varmepumpe

Spar penge på elregningen med Panasonic varmepumpe

Spar penge på elregningen med Panasonic varmepumpe

Det kan være en rigtig god idé at udskifte olie- eller gasfyret med en varmepumpe. Varmepumpen er en langt mere billig og grøn energiløsning, og der er derfor mange penge at spare, når man investerer i en varmpepumpe – denne tjener sig typisk ind i løbet af årene, da mange tusinde kroner spares på elregningen om året. Typisk har varmpepumpe investeringen tjent sig selv ind på 10 år. En anden fordel er, at varmepumper er en CO2 venling opvarmnings- og nedkølingsform. Du nedsættes altså udslippet fra dit hus, og dette er til stor gavn for klimaet.

God til både private og erhvervsmæssige formål

Varmepumpe-markedet har oprindelig centreret sig om private husstande, i særdeleshed sommerhuse. Varmepumper bliver stadig i stor stil benyttes i private henseender, men der er ligeledes mange erhverv, der med årene har fået øjnene op for fordelene ved en varmpepumpe. Varmpepumper bliver af denne grund den dag i dag ligeledes benyttet til opvarmning og afkølning i erhvervsmæssige sammenhænge – dette gælder alt fra opvarmning af butikslokaler og kontorer til nedkølning af lagerhaller. 

Panasonic – effektive og smarte varmepumpeløsninger

Hvis du har fået øjnene op for de mange fordele ved at anskaffe sig en varmepumpe og har lyst til at investere i en sådan, så er Panasonic et godt mærke at søge til. Panasonic forhandles hos Kinnan.dk, der er en af landets største varmepumpegrossister. Her samarbejdes der udelukkende med autorisede forhandlere og montører landet rundt, og du sikrer dig dermed, at din varmepumpe fra Panasonic monteres korrekt. Panasonic er kendt for sine energieffektive varmepumper, der sikrer en behagelig temperatur både sommer og vinter. Panasonic laver både luft til luft og luft til vand varmpepumper. Luft til luft varmepumperne er energibesparende og gode mod miljøet, og en sådan varmpepumpe kræver næsten ingen vedligeholdelse. En sådan løsning sikrer en lang levetid. Luft til vand varmepumperne fra Panasonic er i energiklasse A++, og du er hermed sikret maksimale besparelser på elregningen. Varmepumperne er miljøvenlige og kraftige – dette sikrer dig en stabil temperatur indendørs, ligegyldig hvor koldt vejret er udenfor. Panasonic giver dig endvidere muligheden for at fjernstyre din varmepumpe med en cloud-baseret internettjeneste. På denne måde kan du styre indeklimaet i huset ligegyldig hvor, du befinder dig – du kan inden hjemrejse fra ferien sørge for, at du ankommer til et behageligt klima derhjemme. Dette giver dig komfort og effektivitet, samtidig med at dit energiforbrug er lavt. Tag et smut forbi Kinnan.dk og se udvalget af Panasonic varmepumper.