Maileg

Sødt legetøj med et nostalgisk præg til de mindste

Sødt legetøj med et nostalgisk præg til de mindste

Det danske mærke Maileg har eksisteret siden 1999 og laver søde dukker, bamser, nisser, boliginteriør og lignende. Det hele bliver lavet i en sød og nostalgisk stil, der vil være lige noget for dig, der holder af historie og retro. Dine mindre børn vil også elske de søde dukker og bamser. De kan både være en god pynt på værelset, men kan også være sjovt legetøj at lege med. Selvom dukkerne og bamserne ser gamle ud, er de det nemlig ikke, og de kan derfor holde til meget. 

Et godt sted for dig at købe legetøj fra Maileg er på webshoppen legehimlen.dk. Som navnet kraftigt antyder, har de stort set alt, hvad dit barn kunne ønske sig af legetøj. Det er derfor et rigtig godt sted for dig at lede efter legetøj til dit eget barn eller som en gave. Der er hurtig levering, så du behøver ikke at være ude i god tid, hvis du vil købe en gave derfra. 

Du kan for eksempel købe en sød kanindukke fra Maileg. Den har tøj på og er på mange måder lavet, så den ligner en dukke, men den har et nuttet kaninhoved. Med den dukkeagtige form er det nemt for dit barn at skifte tøj på kaninen. Den er lavet i stof hele vejen igennem, og du behøver derfor ikke at være bange for, at dit barn gør den beskidt; den kan vaskes på 30 grader. 

Et andet stykke legetøj fra Maileg, som de mindste børn vil elske, er de små søde mus. De kommer i alle mulige udgiver og i alle mulige scenarier. Det kan være i en tændstiksæske, i et hjul eller med en stor skive ost til. Musene er også lavet i 100 % bomuld og kan derfor selvfølgelig også vaskes på 30 grader, hvis de skulle blive lidt beskidte af, at dit barn leger med dem.